Een lief berichtje van een oud-cliëntje
IK ben IK  Counseling - Praktijk voor Counseling, Coaching en Trainingen
RSS Fan worden

Recente posts

Tips voor CITO toetsweek of andere spannende toetsen
Reactie van een ouder over de begeleiding
De Boom - Sterk staan!
Presentatie/ spreekbeurt
Een lief berichtje van een oud-cliëntje

Categorieën

AD(H)D
CITO
Familieopstellingen
hoogsensitiviteit
Leerproblemen
MatriXmethode
Opvoeding
ouders
Pesten
School
Spanning-Ontspanning
weerbaarheid
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Een lief berichtje van een oud-cliëntje

En dan krijg je zomaar via de mail dit berichtje van een oud-cliëntje die een tijdje geleden bij me in de begeleiding is geweest. Meestal ben ik toch soms wel benieuwd hoe het gaat met iedereen die bij me geweest is en dan is het toch leuk om zo'n berichtje te krijgen. Dank je wel

"Dank je wel, je kerstkaart die is vandaag aan gekomen het gaat goed met mij op school. ik zit nu in een andere klas, mijn contact is beter geworden. ik kan in de klas erg op schieten met drie andere meiden  en ook met een aantal jongens. met mijn cijfers gaat het ook heel goed. Ik heb wel heel veel hulp van je gehad en ik ben daar blij mee, door jou heb ik meer contact kunnen leggen met anderen en zijn mijn cijfers nog beter geworden. dankje wel, de sfeer in de klas is echt veel leuker en gezelliger geworden."

0 Reacties op Een lief berichtje van een oud-cliëntje:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment