Ouders blij maken en zij mij
IK ben IK  Counseling - Praktijk voor Counseling, Coaching en Trainingen
RSS Fan worden

Recente posts

Tips voor CITO toetsweek of andere spannende toetsen
Reactie van een ouder over de begeleiding
De Boom - Sterk staan!
Presentatie/ spreekbeurt
Een lief berichtje van een oud-cliëntje

Categorieën

AD(H)D
CITO
Familieopstellingen
hoogsensitiviteit
Leerproblemen
MatriXmethode
Opvoeding
ouders
Pesten
School
Spanning-Ontspanning
weerbaarheid
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Ouders blij maken en zij mij

Vandaag weer 2 ouders blij gemaakt, en zij mij:
 
Van de één kreeg ik het compliment dat zoonlief nu zonder boosheid en angst en rustig naar zwemles ging, omdat wij de vorige sessie de angst hadden opgeruimd met de MatriXmethode. Hoe mooi en simpel kan het zijn, super!
 
 
 
 
 
De andere ouder heeft hele mooie inzichten gekregen mbt tot het opvoeden van haar zoon. Het enige wat ik heb gedaan is een visualisatie (ontspanningsverhaal) waarna ze met haar eigen ideeën weer verder kon. Oplossingsgericht en op onbewust niveau, zo mooi!
 

4 Reacties op Ouders blij maken en zij mij:

Comments RSS
Nastasia on zondag 27 januari 2013 11:46
Het helpt niet echt !!!!
Reageren op een reactie
 
Diana de Lange on zondag 27 januari 2013 15:19
Beste Natasia, Het werkt en het is heel belangrijk om het op de juiste manier en volgorde strikt toe te passen. Je kunt de methode niet zomaar gebruiken, zonder professional. Ik gebruik verschillende werkwijzes en de matrixmethode is daar 1 van. Bij problematieken kijk ik altijd naar de juiste aanpak, dus ja het kan zijn dat ik deze methode niet gebruik bij een cliënt(je) omdat een andere benadering waarschijnlijk beter aan slaat.


research papers on vrijdag 26 april 2013 11:43
Ik ben helemaal niet tegen op dit ene. Dit klinkt echt geweldig, ik zal proberen om uw site te bezoeken als ik tenminste enige tijd.
Reageren op een reactie


lois on maandag 28 april 2014 10:36
liefe papa en mama ik maak dit om dat julli heel veel voor mij doet en dat ik een schilpad krijg en nog dat julli goed voor mij en melle zorgen en fijnen dag nog doeixxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment