Eerste blog
IK ben IK  Counseling - Praktijk voor Counseling, Coaching en Trainingen
RSS Fan worden

Recente posts

Tips voor CITO toetsweek of andere spannende toetsen
Reactie van een ouder over de begeleiding
De Boom - Sterk staan!
Presentatie/ spreekbeurt
Een lief berichtje van een oud-cliƫntje

Categorieƫn

AD(H)D
CITO
Familieopstellingen
hoogsensitiviteit
Leerproblemen
MatriXmethode
Opvoeding
ouders
Pesten
School
Spanning-Ontspanning
weerbaarheid
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Eerste blog

En dan is het aan mij ook informatie aan mijn nieuwe blog toe te voegen.
Dus bij deze:
Vandaag kreeg ik weer mooie kerstkaarten binnen zoals een ieder ander en wat is het dan toch fijn in deze tijd van het jaar dat we alleen al door het schrijven van die kaarten even aan elkaar denken. Bedankt.
Tussen de post kreeg ik weer een evaluatieformulier terug van een jongen die meegedaan heeft met de laatste weerbaarheidtraining. Ik geef ook altijd een blad mee om in mijn 'vriendenboekje' te komen. Zo kan ik terugbladeren wie er allemaal in de praktijk geweest zijn. Mooi dat ouders en kind de moeite nemen om het in te vullen en de evaluatie aan mij doorgeven, ik leer weer van kritische punten en het geeft mij energie om te lezen wat er nu beter gaat na de sessies of na de training, Fantastisch. Heerlijk om te lezen dat het nu met hem beter gaat in de omgaan met anderen en dat hij rustiger is geworden, daar doe ik het tenslotte allemaal voor. Een heerlijk gevoel om weer een kind een stapje verder te helpen. Bedankt. klik hier voor meer info over deze weerbaarheidtraining die in januari weer start.
 
 

0 Reacties op Eerste blog:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment